iCat.cat transmet demà la final del concurs Sona 9

Aquest dimarts, a partir de les 21.00 h, el "Cabaret elèctric" oferirà diverses connexions amb la Sala Apolo i, a les 22.00 h, es podran escoltar les actuacions dels tres grups finalistes i el veredicte del jurat a iCat.cat.

El canal online de música i cultura emergent iCat.cat oferirà demà la transmissió de la final de la 14a edició del concurs de maquetes Sona 9, des de la Sala Apolo de Barcelona. A més d'escoltar les propostes dels tres finalistes, els oients d'iCat.cat seran els primers a saber qui guanya el concurs aquest 2014.
 
Entre les 21.00 h i les 22.00 h, el programa "Cabaret elèctric", amb Montse Virgili, connectarà en diferents moments amb la Sala Apolo per seguir el desenvolupament de la vetllada. I, de les 22.00 h a les 23.00 h, iCat.cat transmetrà en directe la final del concurs, amb les actuacions dels tres grups finalistes: Manuela Kant, de Barcelona, amb la seva proposta de pop folk; els terrassencs Pantaleó, amb el seu pop-rock, i Trau, amb el seu pop des de Sant Boi de Llobregat. L'emissora també seguirà amb atenció l'anunci per part del jurat del grup guanyador del Premi Sona 9 d'aquest 2014. El Premi Joventut s'atorgarà al segon classificat i el Premi Èxit, al tercer. També s'entregarà el Premi per Votació Popular al participant que hagi obtingut més vots entre els vint classificats als concerts preliminars del Sona 9.
 
El final de festa del concurs, organitzat per Catalunya Ràdio-iCat.cat, Televisió de Catalunya i el Grup Enderrock, anirà a càrrec de Copa Lotus i Morgat Morgat, guanyadors del Premi Sona 9 i Joventut 2013.
 
En les últimes edicions, el concurs Sona 9 ha guardonat els grups La iaia (2010), Nyandú (2011), Empty Cage (2012) i Copa Lotus (2013).
 
iCat.cat
iCat.cat/sona9
twitter.com/sonanou
facebook.com/sonanou
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut