iCat.cat i el Canal 33 celebren els 15 anys del Primavera Sound amb una experiència multimèdia

Per això es llançarà un nou espai web anomenat Primavera Sound Experience, amb el qual els mitjans de la CCMA es convertiran en els referents del festival amb més projecció del país. A més, iCat.cat és l'emissora oficial de l'esdeveniment
Primavera Sound Experience

Primavera Sound Experience

iCat.cat i el Canal 33 posen en marxa una iniciativa conjunta per viure el festival Primavera Sound com una experiència única.

Coincidint amb el 15è aniversari del festival, els canals culturals de la CCMA llancen un espai web anomenat Primavera Sound Experience, on l'audiència podrà participar en diferents accions i gaudir dels continguts d'iCat i el Canal 33, així com els de Catalunya Ràdio i TV3, relacionats amb el festival, incloent-hi l'accés a l'"streaming" de diversos concerts d'aquesta edició.

Aquesta experiència, en col·laboració amb el festival, inclou diferents accions participatives destinades a la nostra audiència, la primera és el concurs "Quin serà el teu kit de supervivència per al Primavera Sound?", on els oients, telespectadors i usuaris web podran participar enviant fotos, vídeos i àudios.

El millor de cada categoria aconseguirà tota una experiència única al voltant del festival com passis vip, sopars a la zona Pro, assistir a una roda de premsa, visita guiada pel recinte, marxandatge o ser protagonistes d'alguns continguts d'iCat.

La segona acció participativa es farà a través de les xarxes socials de la ràdio i la televisió de la CCMA amb l'etiqueta #PSiCat33. En aquest cas es demanarà a l'audiència com està vivint el festival, ja sigui perquè hi és present o perquè ho està seguint a distància a través dels dos canals. El guanyador s'endurà un abonament doble per al Primavera Sound de l'any 2016.

L'espai web multimèdia Primavera Sound Experience, que està allotjat a la secció de cultura del portal dels mitjans de la CCMA,  inclou, a més, reportatges, programes especials, entrevistes, imatges, concerts en directe, rutes i guies musicals del festival amb tota la informació necessària per viure com mai la quinzena edició del Primavera Sound.

A més, iCat i el Canal 33 compartiran un espai comú dins el recinte del festival per fer el seguiment de tot el que passi al parc del Fòrum de Barcelona entre el 28 i el 30 de maig. Des d'aquí, iCat.cat, emissora oficial del festival, emetrà alguns dels concerts més destacats i programes especials en directe.

 

#PSiCat33

icat.cat/primaveraexperience

tv3.cat/primaveraexperience

catradio.cat/primaveraexperience

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

TV3.cat/33

Facebook.com/Canal33

Twitter.com/Canal33