Smiley
Smiley

iCat.cat convida els oients al final de gira de Smiley

Aquesta nova Experiència iCat es farà dimecres i dijous que ve a dos quarts de nou del vespre al Club Capitol de Barcelona.

Nova Experiència d'iCat.cat aquest setmana amb el final de gira d'una de les obres revelació dels últims anys: "Smiley", de Guillem Clua. iCat.cat convida els oients a la preestrena d'aquest dimecres o a l'estrena dijous al Club Capitol de Barcelona.

"Smiley" es va estrenar a la Sala Flyhard el novembre del 2012, després va fer temporada al Lliure de Montjuïc i al Club Capitol, i posteriorment va fer una important gira per Catalunya..

Del 5 al 22 de març tornarà a estar en cartell a Barcelona, concretament a la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol, on s'acomiadarà dels escenaris catalans després d'haver triomfat durant gairebé 3 temporades, amb més de 200 funcions i amb gairebé 20.000 espectadors.

"Smiley" parla de l'Àlex, que acaba de tenir un desengany amorós. S'ha fet il·lusions amb algú que, al cap de poques setmanes, ha desaparegut del mapa. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions sense saber que aquesta trucada tindrà conseqüències imprevisibles. En Bruno, per la seva banda, no es fixaria mai en algú com l'Àlex, però un equívoc fa que s'acabin coneixent. I el que comença com una cita normal i corrent, s'acaba convertint en un esdeveniment que canviarà la vida de tots dos per sempre.

L'espectacle va ser guardonat amb tres Premis Butaca 2013: Millor Espectacle de Petit Format, Millor Text, per a Guillem Clua, i Millor Actor, per a Albert Triola. També va rebre el Premi Timeout 2013 a la Millor Obra.

Les invitacions per aquesta Experiència iCat cal demanar-les al web del canal per un dels dos dies estipulats:

 

"Smiley", de Guillem Clua

Dimecres, 4 de març i dijous, 5 de març.

20.30 h.

Club Capitol

Les Rambles, 138, Barcelona

 

 

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut