Invitacions

iCat.cat convida a viure el Festival REC de Tarragona durant dos dies

Els oients de l'emissora cultural poden aconseguir invitacions per assistir al certamen de cinema tarragoní el cap de setmana entrant.

iCat.cat i REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona, posen en marxa una experiència única per viure el millor cinema de nous realitzadors entre els dies 2 i 7 de desembre. Aquesta nova Experiència iCat ofereix als oients de l'emissora la possibilitat d'aconseguir abonaments per assistir a qualsevol projecció del festival i una nit d'hotel el diumenge 6 de desembre, per poder gaudir del certamen durant dos dies sencers.

Durant el REC, Tarragona acollirà un tast de les actuals cultures cinematogràfiques d'arreu del món amb prop d'una vintena de pel·lícules, dotze de les quals seran estrenes a Catalunya. El festival s'ha especialitzat a descobrir nous creadors i apostar per la seva "opera prima", la principal secció del certamen. Aquest 2015 tindrà onze films a concurs. Dues de les apostes més fortes d'aquesta edició són "Mustang" (Deniz Gamze Ergüven; França/Turquia) i "Son of Saul" (Lászlo Nemes; Hongria), totes dues triomfadores a Canes i favorites a l'Oscar a millor pel·lícula de parla no anglesa.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat, que poden aconseguir les invitacions a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat. Entre els participants, se sortejarà un abonament per a dues persones per al REC 2015 i una habitació doble per a una nit d'hotel el diumenge 6 de desembre.

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut