iCat.cat convida a l'estrena de l'obra "El llarg dinar de Nadal" al Teatre El Maldà

La nova experiència consisteix a assistir a l'estrena de l'obra el dia 15 de desembre.

iCat.cat convida a l'estrena de l'obra "El llarg dinar de Nadal" de la companyia La Ruta 40 el dijous 15 de desembre a les 20.00 a El Maldà de Barcelona.

"El llarg dinar de Nadal" és una obra teatral singular, carregada d'humanitat, humor i tendresa. A través de la història de la família Bayard es veuen els canvis en els costums i hàbits d'una part de la societat americana en el canvi del segle XIX al XX.

Un any més la família es reuneix al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren… I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps.

Alberto Díaz dirigeix l'obra, interpretada pels actors Bruna Cusí, Alberto Díaz, Ignasi Guasch, Aina Huguet, Jose Pérez-Ocaña, Magda Puig i Maria Rodriguez Soto. "El llarg dinar de Nadal" va aconseguir el premi al millor muntatge de petit format als Premis Butaca.

Un cop acabada la funció es convidarà a cava el públic d'aquesta sessió d'estrena.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut