I arriba la Clara, a "Heavies tendres"

Diumenge, a les 21.35, arriba un altre capítol de "Heavies tendres", la nova sèrie de l'il·lustrador català Juanjo Sáez, una ficció inspirada en la pròpia adolescència de l'artista, a partir de les seves vivències familiars al barri de la Sagrera, en una Barcelona preolímpica

Ha arribat el dia en què, per fi, podran comprar els seus desitjats instruments. Però la decepció és gran quan, a la botiga, s'adonen que només en tenen prou per un instrument. Tristos i decebuts, decideixen anar al centre de Barcelona a comprar-se un nou disc per alegrar les penes. A la botiga es troben amb la Clara, una companya d'institut que resulta que és una experta musical.

La sèrie

"Heavies tendres" tracta del Juanjo i el Miquel, dos nois adolescents de la Barcelona de 1991 que trobaran, en la seva amistat i en la música heavy, un refugi del món gris en què viuen. El Juanjo és un noi asmàtic que ha viscut protegit per la seva família fins al punt d'ofegar-lo. El Miquel pertany a una família amb un pare absent. La seva mare intenta sortir-se'n tota sola, però no sempre ho aconsegueix.

"Heavies tendres" parla de les primeres emocions i d'aquell moment crucial a la vida en què es passa de la infància a la maduresa. Una sèrie tendra i divertida que farà emocionar i reviure els moments de la pròpia adolescència.

Juanjo Sáez (Barcelona, 1972) va començar a dibuixar professionalment als anys noranta i, des de llavors, ha col·laborat en mitjans com "Rockdelux", "Ara", "El Mundo", "Qué Leer" o "El Periódico de Catalunya". També ha treballat en disseny i publicitat; ha creat la sèrie de televisió "Arròs covat" i ha editat un bon nombre de llibres com ara "Crisis de ansiedad", "Hit emocional", "Yo", "Buenos tiempos para la muerte", "Viviendo del cuento" o "El arte".

Tràiler de "Heavies tendres"

tv3.cat/heaviestendres

instagram.com/heaviestendres

facebook.com/heaviestendres

Anar al contingut