"Històries de la mili", a l'estrena d'"Estàs igual!"

Demà, a les 22.35, TV3 estrena el programa "Estàs igual!", presentat per l'actriu Cristina Brondo. Els espectadors descobriran un nou espai de televisió original, emotiu i sorprenent, en què els protagonistes tenen l'oportunitat de retrobar-se amb el seu passat i repetir una fotografia de grup d'anys enrere.

L'any 1985 set joves de diferents indrets d'Espanya coincideixen al servei militar, en un regiment del Ferrol anomenat "La pequeña legión gallega". Per a alguns, una experiència dura; per a altres, una bona manera de marxar de casa una temporada; per a tots, l'inici d'una gran amistat. El temps i la distància han fet que, a poc a poc, s'hagin perdut la pista. Però ara, 32 anys després, Santi Torrella, manyà de Santa Perpètua de Mogoda, vol repetir una foto que es van fer en unes maniobres a  Chantada, un petit poble de la província de Lugo, un dia que ell mateix defineix com "un dels pocs dies bons que vaig passar a la mili".

"Estàs igual!" és una producció de TV3, amb la col·laboració de LaviniaNext, basada en el format original creat per Cwmni Da Cyf i distribuït per Nordic World.

tv3.cat/estasigual

facebook.com/estasigualTV3

twitter.com/estasigualTV3

instagram.com/estasigualTV3

Anar al contingut