Hipàrquia, a "Merlí"

El dilluns 17 d'octubre, a partir de les 22.40, arriba el cinquè capítol de la segona temporada de "Merlí", la sèrie revelació de Televisió de Catalunya, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés. Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat. Aquesta setmana, Hipàrquia de Maronea, una de les primeres filòsofes de la història. Feminista, rebel, transgressora. Nascuda en una família noble, va renunciar a tot per unir-se als cínics.

El segon de Batxillerat està en marxa a l'Institut Àngel Guimerà. Els Peripatètics han madurat una mica en general, però, en el fons, són els mateixos adolescents divertits i despistats disposats que el seu professor preferit, el Merlí Bergeron, els faci pensar i qüestionar-s'ho tot.

La Coralina, la nova cap d'estudis, continua fent "amics" tant entre els professors com entre els alumnes. Aquesta catedràtica de 60 anys, esquerpa i autoritària, vol imposar el seu criteri i està removent tot l'Institut. Encara més, ha aconseguit que l'Eugeni i el Merlí hagin de compartir despatx i es vagin caient, fins i tot, una mica bé.

Hipàrquia

El Merlí (Francesc Orella) s'endú els alumnes a un centre comercial, i allà la Tània (Elisabeth Casanovas) sent més fort l'enamorament cap al Marc (Adrián Grösser). Les noies munten una festa només per a noies, i els nois fan el mateix. La Míriam (Ana Ycobalzeta) demana ajuda al Merlí.

tv3.cat/merli
facebook.com/MerliTV3
twitter.com/MerliTV3

#MerliTV3

Sant Joan Despí, 14 d'octubre del 2016

Anar al contingut