Halldor "Al cotxe"
Halldor "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.05

Halldor Mar, Peyu i Sílvia Munt acompanyen Eloi Vila "Al cotxe"

Dilluns, a les 23.05, just després del quart capítol de "Matriculats", TV3 emetrà una altra entrega d'"Al cotxe". En aquest programa s'asseuran al cotxe, conduït per Eloi Vila, el músic islandès Halldor Mar que es desplaça a TV3, l'humorista Peyu que va a Catalunya Ràdio i l'actriu Sílvia Munt que es dirigeix al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

L'Eloi Vila ja ha superat el centenar de converses i, dilluns, es podran veure les següents: Halldor Mar, Peyu i Sílvia Munt.

Halldor Mar: "Vaig venir a Catalunya per estudiar guitarra durant un any i aquí m'he quedat. Per amor"           

Halldor Mar és un músic islandès instal·lat a Barcelona que aquesta temporada ha debutat amb èxit a la televisió amb el programa "Katalonski". Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a TV3.

El cantant, sempre acompanyat de la seva guitarra, explica com està vivint l'experiència de presentar un programa televisiu. Parla de la seva formació musical, del motiu que el va portar a Barcelona i de per què s'hi va quedar. Recorda la seva vida a Islàndia, la relació amb els pares i germans i valora les diferències amb la família que ha acabat creant aquí. I, naturalment, aprofita el viatge per cantar alguns dels seus temes més coneguts.

Peyu: "De la meva mare he agafat la xerrameca i del meu pare, la ironia."

En Peyu fa teatre, col·labora en diferents programes de ràdio i presenta la secció "Els catalans fan coses", a l'"APM?". Puja "Al cotxe" a TV3 i l'Eloi el porta fins a Catalunya Ràdio.

L'humorista fa un repàs de la seva trajectòria professional i confessa que el que més li agrada és fer teatre. Recorda els seus inicis, explica que l'humor l'ha acompanyat sempre i que és una herència familiar. Parla dels seus pares i explica que està a punt de tenir un fill.

Sílvia Munt: "Per mi, el triomf és saber superar els fracassos."

Sílvia Munt dirigeix cine, teatre i sèries de televisió com "Vida privada", emesa recentment a TV3. Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

La directora parla de la seva família plena de músics i com ella se'n va desmarcar dedicant-se primer a la dansa i finalment a la interpretació. Explica que va començar a fer d'actriu per casualitat i que va ser la Mercè Rodoreda qui la va triar per fer el paper de "la Colometa" a "La plaça del Diamant". Diu que ara li agrada molt dirigir els seus projectes artístics i que està més activa que mai.

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns a les 23.05, és un programa d'entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar-hi d'una manera diferent, amb un to informal.

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

 

Anar al contingut