Grans cançons i molta tensió, a "Oh Happy Day"

Demà, a les 21.55, TV3 emetrà la vuitena gala d'"Oh Happy Day", en què sis grups participants afrontaran una altra nit de competició i, al final del programa, una de les formacions serà eliminada.

La competició està més disputada que mai, són a la vuitena gala, a només una setmana de conèixer el Top 5 de concursants, a dues setmanes de la semifinal i a tres de la final. Quin serà el grup que guanyarà "Oh Happy Day" i anirà de gira europea? Ara mateix, la cosa està entre sis participants: Le Due Donne, guanyadores la setmana passada de la millor cançó de la nit, que obriran el programa amb "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" i més tard cantaran "Angie", dels Rolling Stones, amb la merescuda immunitat. A partir d'aquesta setmana, la immunitat desapareix i la tensió augmenta.

Sound Six buscaran l'electricitat que demana el jurat a l'explosiva "Bang Bang", de Jesse J. Els Obmud, grup repescat la setmana passada, també els toca peça moguda, "Raise Your Glass", de Pink. En canvi, els Not Named, que han tingut tres nominacions seguides, han de trencar la mala ratxa, a veure si ho aconsegueixen amb "I don't wanna live Forever", la cançó de Taylor Swift per la banda sonora de "50 ombres més fosques". 

Els Kundala lluiran harmonies vocals amb "We Are Golden", de Mika, i Friendship Sound ho donaran tot amb la balada "Stay With Me", de Sam Smith, l'actual rei del Soul-Pop britànic. 

Serà una nit intensa en què el jurat, format per Peter Vives, Gisela i Daniel Anglès, ho tindrà difícil per triar. Sort que la presentadora, Anna Simon, posarà la dosi d'humor necessària per endolcir la nit. 

"Moments OHD"

A "Moments OHD" continuarà la música durant 50 minuts amb les millors actuacions, vídeos dels cors i intervencions del jurat agrupats de forma temàtica.

tv3.cat/happy

facebook.com/ohhappydaytv3

twitter.com/happyTV3

instagram.com/happytv3