Govern a la presó, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, arriba una nova edició de "Preguntes freqüents", amb Ricard Ustrell, amb el tema "Govern a la presó"

El programa arrencarà amb un cara a cara entre el tinent d'alcalde Jaume Asens i el penalista Pepe Rey sobre l'empresonament del govern. Completarà el tema una entrevista amb Diego López Garrido, redactor del punt del codi penal en què es parla del delicte de rebel·lió. Serà des de Madrid.

Ricard Ustrell conversarà amb l'expresident Artur Mas per conèixer la proposta de llista única del PDeCAT i saber com viu l'empresonament del govern.

El segon cara a cara del programa serà entre Eva Granados (PSC) i Joan Mena (En Comú Podem) per parlar del paper de l'esquerra en l'actual moment i de l'aplicació del 155.

La Pilar Rahola farà repàs dels principals fets polítics de la setmana. I tancarà el programa una conversa entre el filòsof Xavier Antich i Jaume Roures (copropietari de Mediapro) sobre temes com els drets civils i els valors associats a l'actual moment.

A cadires hi haurà els periodistes Rodolfo Irago, Alberto Pozas, Carme Clèries, Beatriz Talegón i Maiol Roger per comentar els diferents temes que s'aniran abordant al llarg del programa i fer unes quantes preguntes als convidats.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

#FAQSjustíciaTV3

Anar al contingut