Glòria Serra conversa amb Carlos Arguiñano al "Fora de sèrie" de TV3

Aquest diumenge, la periodista Glòria Serra torna a TV3 per entrevistar el polifacètic cuiner.

Glòria Serra ha triat el cuiner basc Karlos Arguiñano per conversar en el pròxim "Fora de sèrie" de diumenge vinent, dia 21. L'equip del programa s'ha desplaçat a Zarautz i els seus voltants per trobar-se amb Arguiñano, que fa vida en aquest entorn: hi té el restaurant hotel familiar -regentat per alguns dels seus fills-, també la seva productora de televisió, l'escola de cuina i, des de fa uns anys, unes vinyes on elabora xacolí. Descobrirem un Karlos Arguiñano empresari que dona feina a prop de 200 persones i que aposta per treballar a Euskadi, on hi té la família i els amics.

La conversa s'ha plantejat en aquests escenaris quotidians d'Arguiñano: un esmorzar al seu restaurant, un passeig com els que fa cada dia de Zarautz a Getaria, una aturada a l'escola d'hostaleria on es formen desenes de joves, la productora des d'on enregistra el seu programa de cuina i d'altres com "Bricomanía", i les vinyes del K5 i el K Pilota, els dos tipus de xacolí que elabora des de fa un temps en col·laboració amb d'altres amics.

De fet, l'amistat de la "cuadrilla" és recurrent en la conversa, un pilar fonamental en l'amistat dels bascos; també es parla de la seva trajectòria professional, de la seva vida personal i en família, del fet de ser pare de set fills i les seves aficions, que l'han portat a tenir un equip de Moto 2 i 3 i a impulsar un equip de 40 pelotaris.

Arguiñano mostra el seu vessant més irònic i divertit, explica acudits i anècdotes, però també s'obre per parlar de la seva vida i per opinar sobre la política i les injustícies socials com la fam, que, per ell, és el problema més important del món actualment.

El programa s'emetrà aquest diumenge, a les 22.35, just després del "30 Minuts".

 

tv3.cat/foradeserie

facebook.com/foradeserieTV3

twitter.com/foradeserieTV3