"Glops", premi dels enòlegs per la divulgació de la cultura del món del vi

"Glops", el programa de TV3 dedicat al món del vi, ha estat distingit amb el premi a la millor tasca de difusió de la cultura del món del vi que concedeix l'Associació Catalana d'Enòlegs. Carles Xuriguera i Fel Faixedas rebran aquesta distinció durant la Nit de l'Enologia 2017.

Els premis anuals que convoca l'ACE tenen com a objectiu donar reconeixement i retre homenatge a la feina d'enòleg i a la tasca realitzada en favor de l'enologia. També consideren cabdal la difusió de tot allò que passa en el sector de l'enologia, del vi i del seu entorn. Per aquest motiu, també hi ha un reconeixement a qui desenvolupa aquesta tasca de forma rellevant. Segons el criteri dels membres de l'ACE, el programa "Glops", de TV3, que durant 13 capítols va recórrer la geografia catalana per donar a conèixer les diferents zones productores del país i les DO, així com alguns dels molts secrets que amaga la cultura del vi, ha estat mereixedor d'aquesta distinció per la seva tasca de difusió de la cultura del món del vi. Carles Xuriguera i Fel Faixedas, conductors i directors de "Glops", rebran el premi en la celebració de la Nit de l'Enologia 2017, durant la qual també serà distingit Emili Piñol Carbó com a enòleg sènior per la seva dilatada trajectòria en el món del vi.

La Nit de l'Enologia 2017 se celebra el divendres 31 de març a Terrassa coincidint amb el 28è Congrés de l'Associació Catalana d'Enòlegs.

tv3.cat

Anar al contingut