Giren les tornes i 100 espelmes, a "Bogeria a la pastisseria"

Demà, a les 22.35, TV3 estrena un nou capítol de "Bogeria a la pastisseria". Un nou format que va descobrint el món d'un dels creadors més genials de la nostra pastisseria: Christian Escribà.

El Pedro és el malalt de cor que en l'anterior capítol va homenatjar els metges que li havien salvat la vida. Però en aquest capítol es giren les tornes! Ara serà la família del Pedro la que, secretament, encarregarà al Christian un pastís sorpresa per celebrar la total recuperació del trasplantat.

I per tastar el pastís d'aniversari del Pere Quintana, s'haurà de treure bufera d'on calgui per apagar ni més ni menys que…100 espelmes!

El programa

Ficar el nas a l'obrador d'una pastisseria sempre és estimulant. Però si, a més, és un dels més prestigiosos del món, el plaer és doble. A través del seu equip i del mateix Christian, es poden descobrir els encàrrecs més extravagants i els més emotius, els desafiaments més dolços, i es va formant part d'aquesta gran família. Es mostren les obres d'art comestibles de Patricia Schmidt, la capacitat per solucionar qualsevol situació de Xavi Marco, la feina fascinant del mestre xocolater Dani Domínguez i la màgia alquimista de Marc Balaguer.

Setmana rere setmana, es van sabent més coses del que hi ha entre les bambolines d'una de les pastisseries més prestigioses. I sempre és un viatge ple de gust, color i d'aquella olor de pastís acabat de fornejar.

"Bogeria a la pastisseria" és una producció de TV3 amb la col·laboració de BENECÉ produccions.

tv3.cat/bogeriaalapastisseria

facebook.com/Bogeriaalapastisseria

twitter.com/PastisseriaTV3

instagram.com/PastisseriaTV3

Anar al contingut