Gerard Piqué i Jordi Basté conversen a "Fora de sèrie"

Dijous, a les 22.40, just després de "Polònia", Jordi Basté conversa amb Gerard Piqué. Durant 50 minuts descobrirem les múltiples facetes del central barcelonista, el seu pensament més enllà de l'esport o l¡el vessant empresarial d'aquest símbol blaugrana.

Jordi Basté té el seus inicis professionals molt lligats a l'esport. Les transmissions del bàsquet a Catalunya Ràdio o la presentació del "Gol a Gol" van ser algunes de les primeres feines que el van projectar. Ara, en el seu retorn a TV3, Basté ha triat un "fora de sèrie" de l'esport per mantenir una conversa que sorprendrà als espectadors, aquest dijous, a les 22.40. Es tracta del central barcelonista Gerard Piqué que, durant 50 minuts, mostrarà algunes de les seves facetes menys conegudes pel públic.

Basté i Piqué trepitjaran la gespa de l'estadi blaugrana, però també sentiran el vertigen de seure a de les files de la tercera graderia del Nou Camp. Tocaran de peus a terra i somiaran, escoltaran música dins l'automòbil del central i la conversa els portarà a parlar de les relacions sentimentals i de com es van conèixer el futbolista i la seva dona, la cantant Shakira. Basté se sorprendrà quan conegui l'empresa del futbolista, una empresa amb més de 40 treballadors, dedicada a la creació de videojocs.

Aquestes són algunes de les coses que es podran descobrir el dijous vinent al "Fora de sèrie" que conduirà Jordi Basté que demostrarà la seva habilitat per encistellar un triple de bàsquet, la seva dèria pels esports i la seva passió pel cinema.

"Fora de sèrie", amb Jordi Basté i Gerard Piqué, dijous a les 22:40, a TV3.

ccma.cat/tv3/fora-de-serie/

facebook.com/ForadeserieTV3

https://twitter.com/foradeserietv3