L'Àlex i el Dídac, de "Benvinguts a la família".
L'Àlex i el Dídac, de "Benvinguts a la família".
Diumenge, 25 de març, a les 20.00

Georgina Amorós, Àlex Maruny i Sílvia Bel, a "Enganxats"

Diumenge, 25 de març, a les 20.00, TV3 emetrà "Enganxats", el programa que dirigeix i presenta Espartac Peran, sobre les sèries de TV3. Aquesta setmana, a banda dels col·laboradors habituals: Boris Ruiz, Anna Barrachina, Sara Espígul, Clàudia Costas i David Balaguer, visitaran el plató Georgina Amorós i Àlex Maruny, l'Àlex i en Dídac de "Benvinguts a la família", i Sílvia Bel, la Marta de "Com si fos ahir".

Aquesta setmana, "Enganxats" ha convidat dos actors de la sèrie "Benvinguts a la família": l'Àlex i el Dídac. És a dir, Georgina Amorós i Àlex Maruny. L'Àlex, la Georgina, és la filla de la Victòria, una noia intel·ligent i una mica cínica, que viu enganxada al mòbil com si el que passa al seu voltant no li interessés, tot i que aquesta actitud ha canviat durant les últimes setmanes. El seu nòvio, el Dídac, Àlex Maruny, interpreta un seductor nat i rei de la festa que es guanya la vida com a DJ a Nova York. A banda d'aquesta parella d'actors de "Benvinguts a la família", també hi haurà Sílvia Bel, la Marta de "Com si fos ahir", una dona feta a si mateixa, amb un passat que l'ha tornat egoista i independent, que té un punt de foscor i una mena de rebuig pels lligams afectius.

A la primera part del programa es farà una anàlisi de l'últim episodi de "Benvinguts a la família". Es parlarà del paper de l'Àlex i en Dídac i, amb ells, l'Espartac i els col·laboradors parlaran del rodatge i dels moments més intensos de la sèrie. Explicaran com es van preparar el paper i s'emetran unes imatges inèdites del càsting de la Georgina. En la ficció, tots dos han mantingut una relació a distància, perquè en Dídac viu a Nova York, però en aquest capítol ho deixen, perquè l'Àlex s'enamora del Fran justament quan aquest ha trobat parella per una aplicació de mòbil. Precisament aquesta manera de lligar, per internet, és la que utilitza la Marta (Sílvia Bel) a "Com si fos ahir" per tenir relacions esporàdiques. Amb ella el programa ajudarà el col·laborador més veterà, en Boris Ruiz, a trobar parella, creant-li un perfil a internet.

La segona part del programa s'endinsarà en el paper de la Marta i la seva relació amb la mare, la Pilar, malalta de càncer terminal, i amb el seu germà, en Litus. També intentarà esbrinar quin paper hi jugarà el nou personatge de la Paula, que ha de substituir l'Armando a Adalisa. Els altres protagonistes d'aquesta setmana a "Com si fos ahir" han estat l'Eva i l'Andreu, que finalment s'han embolicat tot i que sembla que hi pot haver sorpreses.

L'Estel Batet introduirà l'espectador al rodatge de la trobada entre el Miquel i el Jordi a la botiga de mobles i parlarà de com queda la relació entre el Jordi i la Sílvia, ara que aquesta li ha confessat que està enamorada del Litus. Per la seva banda, la Mireia Mallol obrirà els perfils dels convidats per saber com interactuen a les xarxes socials.

"Enganxats" s'emet cada diumenge, per TV3, just abans del "Telenotícies vespre".

 

tv3.cat/enganxats
twitter.com/enganxatstv3

Anar al contingut