Un grup d'amics de la Conca de Barberà viatja per Israel i Jordània
Un grup d'amics de la Conca de Barberà viatja per Israel i Jordània
Diumenge, a les 22.45

"Gent de món" viatja a Israel i Jordània

Diumenge, 28 de juny, a les 22.45, TV3 emetrà el segon capítol de "Gent de món", en què els espectadors tindran l'oportunitat de conèixer Israel i Jordània. Aquest programa segueix de prop un grup de catalans que descobreixen altres cultures i paisatges en una experiència única i irrepetible, sota la mirada irònica que hi posa el narrador, l'actor i director teatral Joan Lluís Bozzo.

Deixar-se emportar per la mística d'un lloc sagrat, fugir d'un manicomi o seguir les petjades d'Indiana Jones són experiències que viuran els viatgers del segon capítol de "Gent de món". Es tracta d'un grup d'amics de la Conca de Barberà, que recorreran Israel i Jordània en una ruta per un dels territoris més interessants, convulsos i plens de contrastos del planeta.

En aquest docuxou, les càmeres segueixen un grup de persones divers que conviu mentre viatja, en una aventura que els marca i els fa canviar el punt de vista que tenen sobre el món. Amb una mirada irònica i divertida, el programa acompanya els viatgers mentre visiten els monuments, coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia i la gent que viu en cada país que descobreixen. I, amb humor, també va dibuixant la personalitat dels protagonistes, amb les seves opinions i sensacions, que fan que tothom s'hi pugui reconèixer.

Després del primer capítol, dedicat a Rússia, el programa seguirà la ruta per Israel i Jordània, Etiòpia, Armènia, Sicília, l'Iran, Itàlia, el Marroc, Turquia, Romania i la Xina.

 

tv3.cat/gent-de-mon

Anar al contingut