Etiòpia és la destinació del tercer capítol de "Gent de món"
Etiòpia és la destinació del tercer capítol de "Gent de món"
Diumenge, a les 22.40

"Gent de món" viatja a Etiòpia

Diumenge, 5 de juliol, a les 22.40, TV3 emetrà el tercer capítol de "Gent de món", en què els espectadors tindran l'oportunitat de conèixer Etiòpia. Aquest programa segueix de prop un grup de catalans que descobreixen altres cultures i paisatges en una experiència única i irrepetible, sota la mirada irònica que hi posa el narrador, l'actor i director teatral Joan Lluís Bozzo.

Navegar pel riu més llarg del món, enfilar-se a les torres del castell de Camelot, parlar amb els homes que custodien l'Arca de l'Aliança i fer-se una foto amb l'àvia de tota la humanitat. Aquestes experiències formen part del viatge que emprèn "Gent de món" al tercer capítol, en què un grup de viatgers recorre l'indret que va inspirar els rastafaris i la música reggae, l'única nació de l'Àfrica que els blancs no van conquerir mai i que s'ha convertit en el seu cor històric, polític i cultural: Etiòpia.

En aquest docuxou, les càmeres segueixen un grup de persones divers que conviu mentre viatja, en una aventura que els marca i els fa canviar el punt de vista que tenen sobre el món. Amb una mirada irònica i divertida, el programa acompanya els viatgers mentre visiten els monuments, coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia i la gent que viu en cada país que descobreixen. I, amb humor, també va dibuixant la personalitat dels protagonistes, amb les seves opinions i sensacions, que fan que tothom s'hi pugui reconèixer.

Després dels primers capítols, dedicats a Rússia, Israel i Jordània, el programa segueix la ruta per Etiòpia, Armènia, Sicília, l'Iran, Itàlia, el Marroc, Turquia, Romania i la Xina.

 

tv3.cat/gent-de-mon

Anar al contingut