Diumenge, a les 22.40

"Gent de món" fa l'última parada a la Xina

Aquest diumenge, 6 de setembre, a les 22.40, TV3 emetrà el tretzè capítol de "Gent de món", en què els espectadors tindran l'oportunitat de conèixer la Xina i passejar per la construcció més gran que ha fet mai la humanitat. Aquest és l'últim programa d'una sèrie que ha seguit de prop viatgers catalans descobrint altres cultures i paisatges del món, sota la mirada irònica de Joan Lluís Bozzo.

Passejar-se per la construcció més gran que ha fet mai la humanitat, descansar en un jardí amb més de mil anys d'història, menjar calçots a més de 9.000 quilòmetres de casa i agafar una bicitaxi. Aquestes experiències són les que viuran els protagonistes de l'últim capítol de "Gent de món" al país més poblat, industrial, potent i inquietant del planeta. Es tracta d'un dels països més antics del món, on tot s'imita, tot es fabrica i tot es ven, la pàtria dels nous rics i la vida accelerada. Benvinguts a la Xina!

En aquest docuxou, les càmeres segueixen un grup de persones divers que conviu mentre viatja, en una aventura que els marca i els fa canviar el punt de vista que tenen sobre el món. Amb la mirada irònica i divertida del narrador, l'actor i director teatral Joan Lluís Bozzo, el programa acompanya els viatgers mentre visiten els monuments, coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia i la gent que viu en cada país que descobreixen. I, amb humor, també va dibuixant la personalitat dels protagonistes, amb les seves opinions i sensacions, que fan que tothom s'hi pugui reconèixer. 

Amb el viatge a la Xina, "Gent de món" posa punt final a la descoberta de països que ha fet durant tretze capítols: Rússia, Israel, Jordània, Etiòpia, Sicília, el Marroc, Armènia, Turquia, Itàlia, l'Iran i Romania.

 

tv3.cat/gent-de-mon