Albert Murillo
Albert Murillo

"Generació digital" celebra 15 anys en antena amb un programa especial al CCCB

L'espai presentat i dirigit per Albert Murillo farà l'últim programa de la temporada en directe i amb públic aquest dissabte, 15 de juliol, a les 19.00, des de l'arxiu del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

"Generació digital", l'espai de tecnologia, oci i cultura digital de Catalunya Ràdio, farà aquest dissabte el darrer programa de la temporada i celebrarà els 15 anys en antena amb una retransmissió especial que tindrà lloc a l'arxiu del CCCB, a les 19.00.

Albert Murillo i l'equip del programa estaran acompanyats per José Luis de Vicente, responsable de l'exposició "Björk Digital", al mateix CCCB, un viatge emocional per l'univers creatiu de l'artista islandesa inspirat, sobretot, en el seu últim treball discogràfic, "Vulnicura"; David Jaumandreu, autor del llibre "Dragon Ball, los videojuegos de una generación", i els components del grup "maker" Instròniks, que presentaran la seva guitarra Fenderino.

L'equip de "Generació digital" està integrat per Albert Murillo, presentador i director, i per l'equip d'experts Gina Tost, Elisabet Sánchez, Francesc Xavier Blasco, STAR, Albert Garcia, Xavier Serrano i Christian Vilchez.

"Generació digital" s'emet habitualment els dissabtes de 00.00 a 01.00.
 

catradio.cat/generaciodigital

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/gendigital

Anar al contingut