Sara Pichot,  la mare de Bruno Oro, a "Els meus pares".
Sara Pichot, la mare de Bruno Oro, a "Els meus pares".
Aquest dijous, a les 22.35

Gemma Nierga coneix Sara Pichot, la mare de Bruno Oro, a "Els meus pares"

Aquest dijous, 18 d'octubre, a les 22.35, TV3 dedicarà el sisè capítol d'"Els meus pares" a conèixer Sara Pichot, mare de l'actor i músic Bruno Oro. Conduït per la periodista Gemma Nierga i dirigit per Xavier Brichs, cada setmana el programa es fixa en els pares i mares dels famosos de casa nostra.

La Sara Pichot és una mare molt jove, va tenir el Bruno quan només tenia dinou anys. En aquest capítol Gemma Nierga descobrirà per què el Bruno li diu "Taya" i no "mama", què ha representat per ell tenir una mare tan jove i com l'ha influït néixer i créixer en una família de músics i pintors. El programa també descobrirà les arrels italianes del Bruno i els vincles de la família amb Cadaqués. Justament allà, envoltats de pins i amb vistes al mar, és on Nierga tancarà el capítol amb un dinar familiar carregat d'humor i moments entranyables.

Amb "El meus pares", l'aposta dels dijous després del "Polònia", la periodista Gemma Nierga es proposa conèixer els pares i mares dels famosos de casa nostra -molt sovint anònims-, de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors..., presenten els seus pares per descobrir la influència que han tingut en la seva vida personal i professional. Perquè darrere de cada famós hi ha uns pares que l'han fet créixer personalment i professionalment.

tv3.cat/elsmeuspares

Anar al contingut