Gelatines de colors, al capítol del "Dinàmiks" d'aquest dissabte

Aquest estiu, el programa "Dinàmiks" porta nous experiments al canal Super3. Demà dissabte, a les 10.40, Dani Jiménez, el seu presentador, ensenyarà a fer gelatines de colors, explicarà per què l'aigua del mar és salada i descobrirà com podem posar la mateixa quantitat de líquid en dos gots només amb l'ajuda d'un tros de canya.

Al "Dinàmiks" de demà dissabte, Dani Jiménez ensenyarà a fer gelatines de colors per crear-ne un paisatge. Per fer aquest experiment, el Dani necessitarà motlles, purpurina, espàtules, una safata, una làmina de plàstic, aigua, colorants, una balança i gelatina.

I després d'aquest experiment, "Dinàmiks" repassarà la figura del químic suec Jöns Jacob Berzelius, considerat un dels pares de la química moderna. Berzelius va fer importants estudis sobre els catalitzadors i va establir la nomenclatura moderna dels elements químics.

A l'apartat "La pregunta curiosa", Dani Jiménez descobrirà, amb exemples pràctics, per què l'aigua del mar és salada. I "El repte" plantejarà com es pot posar la mateixa quantitat de líquid en dos gots només amb l'ajuda d'un tros de canya.

El programa "Dinàmiks" s'emet cada dissabte a les 10.40, al canal Super3.

super3.cat/dinamiks

Anar al contingut