Gastronomia i emocions, a "Joc de cartes"

Avui s'ha presentat "Joc de cartes", el nou programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya. S'estrenarà dijous, 20 d'abril, a les 22.35.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

La presentació s'ha fet a l'Auditori de TV3 i hi han assistit Vicent Sanchis, director de TV3, Òscar Nogueira, director del programa, Carles Torras, director de continguts de Magnolia TV, i Marc Ribas, presentador.

Després de la projecció del primer capítol, Vicent Sanchis ha destacat que aquest programa "és una aposta molt arriscada. És difícil fer que la gent estigui atenta una hora. Però tenim un bon presentador, un gran director i uns bons protagonistes. Gent que fa el programa lleuger i magnífic".

El director del programa, Òscar Nogueira, ha dit que "és un pas endavant en l'entreteniment que es fa en aquesta casa. I vull destacar la valentia dels que han decidit acceptar aquesta proposta". Ha enumerat tres punts importants, "en primer lloc el càsting. De més de 900 restaurants, se'n van visitar 150 i hi han participat 52. Ha estat molt important aquest càsting, transgressor i valent. En segon lloc, s'ha fet un pas endavant en el rodatge i l'edició del programa. Ha estat una feina excel·lent del realitzador, amb uns plans i unes músiques molt treballades. I en tercer lloc el tractament del contingut. Té una part de "reality" i n'estem molt orgullosos, perquè ho és en la justa mesura. Als participants no se'ls ha demanat que fessin res, no hem provocat res, però ho hem ensenyat tot. I esperem que sigui un èxit".

Nogueira ha afegit que "hem intentat lluir el territori. L'objectiu principal del programa és entretenir, però per triar els participants vam marcar zones i temàtiques".

Carles Torras, de Magnolia TV, ha parlat de les tres edicions que ja s'han fet del programa. "N'hi ha tres edicions més, però crec que aquesta és la millor, perquè toca les emocions, no és purament un programa gastronòmic, és una competició entre projectes de vida. Tot s'intueix, però res esclata, és molt interessant veure com es construeix el relat. De fet, estem molt contents amb el resultat."

El cuiner Marc Ribas ha parlat de la seva experiència "has de conviure amb els 4 participants durant 3 dies. És com fer un "Big brother" perquè no els coneixes de res i ells estan intimidats per les càmeres. A més, jo faig una cosa que no havia fet mai que és dir si ho fan bé o no. L'experiència de l'àpat és el que acabes valorant. Com a cuiner saps com han fet les coses, però hi pots creure o no. Quan les votacions són molt ajustades el meu vot pot decidir".

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut