García Albiol veu "sospitosa" l'actitud d'un regidor de deixar el PP per una denúncia per extorsions

El regidor denunciat, David Gómez, afirma que l'alcalde de Badalona i el partit l'han deixat sol, sense respectar la seva presumpció d'innocència.

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, del PP, desconfia de la reacció del regidor David Gómez, que ha abandonat el grup municipal popular després que fos apartat dels seus càrrecs dimarts arran d'una denúncia per presumptes extorsions a comerciants del barri de Sant Roc. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, García Albiol ha explicat: "Li vaig dir: ‘Escolta, anem a veure què ha passat, anem a mirar-ho de pe a pa', i aquesta persona ha apretat a córrer. A mi em sembla sospitós." David Gómez s'ha donat de baixa del PP però manté l'acta de regidor. L'alcalde ha assenyalat que vol ser prudent en aquest cas, tot i que ha afegit: "Em deixa parat que en el moment que jo dono instruccions al meu equip perquè es comencin a mirar determinades situacions, el regidor se'n va."

El regidor denunciat ha criticat l'actitud de García Albiol, també en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio: "A mi ja m'ha aplicat un tercer grau apartant-me de les meves funcions sense tenir proves contra mi. El que no pot ser és que un dilluns a les onze de la nit em digui que estigui tranquil i que a les onze del matí em demani la dimissió per netejar la seva imatge. Jo no sóc culpable, i si sóc culpable haurà de demostrar-ho un jutge." David Gómez afirma que sempre ha informat "puntualment" de les seves accions a l'alcalde, i remarca que, encara que el seu nom s'esmenti en unes gravacions, la seva veu no hi apareix.

catradio.cat/mati
facebook.com/elmatidecatalunyaradio
twitter.com/maticatradio

Anar al contingut