Gaietà Dalmases

Gaietà Dalmases assumeix la direcció de Vendes de Publicitat a Madrid

La CCMA fusiona les àrees de Vendes de Madrid i Barcelona en una sola direcció

Gaietà Dalmases, que el juliol passat es va incorporar a la direcció de Comercial i Màrqueting de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals com a director de Vendes de publicitat a Barcelona, assumeix a partir d'ara també la direcció de Vendes de Publicitat del grup a Madrid. D'aquesta manera, Dalmases dirigirà l'estratègia comercial amb responsabilitat sobre les vendes arreu del territori de la publicitat a televisió, ràdio i als mitjans digitals.

Gaietà Dalmases treballarà així la relació directa amb els anunciants i aplicarà noves estratègies en la política comercial del grup de comunicació de referència a Catalunya, amb l'objectiu de guanyar competitivitat per al model comercial transversal de la CCMA, des del valor i el prestigi de TV3 i Catalunya Ràdio.

En l'àmbit televisiu, TV3 és la cadena líder a Catalunya de forma molt destacada, amb un "share" del 17,5% a l'octubre, i ho és de forma consecutiva els últims set anys, amb gairebé dos milions i mig d'espectadors diaris.

El grup d'emissores de Catalunya Ràdio, amb gairebé 700.000 oients diaris, és referència clara en la seva oferta generalista i líder indiscutible entre les emissores temàtiques informatives i de música clàssica.

Pel que fa a l'oferta digital, els continguts que es generen des de TV3 i Catalunya Ràdio són també líders. En total, el seguiment a la xarxa suma gairebé sis milions d'usuaris únics a Espanya.

Gaietà Dalmases (Olesa de Montserrat, 1974) és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per l'Escola Superior Europea de Comerç en associació amb la Oxford Brookes University; Màster en Direcció de Vendes per EADA i Màster en Gestió d'Empreses Audiovisuals per EAE. Des del 2008 i fins al juliol, havia estat executiu comercial al grup Atresmedia. Anteriorment havia estat adjunt a la direcció comercial de Cromaresme, empresa del sector químic i industrial, així com executiu comercial en empreses d'altres sectors com el gràfic o mobiliari, en aquest darrer cas, des del País Basc.

 

ccma.cat

 

Anar al contingut