Gael García Bernal, Paul Verhoeven, Jonás Trueba i el cinema més terrorífic, a "Cinema 3"

Dissabte, a partir de les 13.10, arriba una nova edició del programa més cinèfil i veterà de TV3, "Cinema 3". Jaume Figueras conversa amb molts dels protagonistes de les estrenes d'aquesta setmana: "Elle", "La reconquista" i "Manda huevos"

Jaume Figueras entrevista Gael García Bernal, amb motiu del premi honorífic Jaeger-Le Coultre a la trajectòria en el cinema llatí que ha rebut en el passat Festival de Sant Sebastià. L'actor mexicà està a les cartelleres amb la pel·lícula "Neruda", de Pablo Larraín.

A més, conversarà amb Paul Verhoeven sobre la seva última pel·lícula, la brutal i magnífica "Elle". Amb la complicitat d'una Isabelle Huppert espaterrant, el director holandès ha dirigit un film deliciosament pervers, destinat a causar furor en una filmografia farcida de títols de culte com "Robocop", "Instint bàsic", "Starship troopers" o "Showgirls".

Arriben a la cartellera dues produccions espanyoles presentades en el festival de Sant Sebastià: "La reconquista", de Jonás Trueba, i el documental "Manda huevos", de Diego Galán. A Donostia el programa va tenir l'oportunitat de parlar amb el director i els protagonistes de la primera (Francesco Carril, Itsaso Arana, Aura Garrido),  i també amb el director de la segona, així com amb Carmen Machi, que hi posa la veu en off.

I a la secció de "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina conversaran sobre les pel·lícules que més els han aterrit a la vida com a espectadors.

tv3.cat/cinema3

facebook.com/cinema3

twitter.com/cinema3

Anar al contingut