"Gabo. La creació de Gabriel García Márquez", nominat als premis Emmy 2016

El documental "Gabo. La creació de Gabriel García Márquez", dirigit per Justin Webster i produït amb la col·laboració de TV3, ha estat nominat als premis Emmy 2016 que atorga l'Acadèmia Internacional de Televisió, Arts i Ciències en reconeixement a "l'excel·lència en la televisió arreu del món". Els guanyadors s'anunciaran en una cerimònia de gala que tindrà lloc el pròxim 21 de novembre a l'Hotel Hilton Nova York.

"Gabo. La creació de Gabriel García Márquez", que competirà en la categoria Arts Programming, és una pel·lícula sobre l'increïble poder de la imaginació que segueix els fils entreteixits de la vida i de les obres de l'escriptor colombià amb la tensió narrativa d'una investigació. ¿Com va poder un nen d'un poble perdut de la costa colombiana guanyar el cor de milions de persones, des dels més pobres fins als líders polítics més poderosos? I com va aconseguir canviar la nostra percepció de la realitat a través de les seves obres? La resposta és en la increïble història de Gabriel García Márquez, guanyador del Premi Nobel de Literatura l'any 1982 i autor de l'aclamada i mundialment coneguda obra mestra "Cien años de soledad".

El documental és una producció de JWP, Horne Productions i Ronachan Films amb la col·laboració de TV3, Discovery, Caracol TV, Canal+ i Gebrüder Beetz, que va ser finalista en els premis Gaudí 2016. El programa "Sense ficció" el va estrenar el 19 d'abril passat.

tv3.cat/senseficcio

facebook.com/senseficcio

twitter.com/senseficcio