Fuentes tanca el tour "Problemes domèstics: honoris causa 2" amb un ple absolut a l'Autònoma

Manel Fuentes ha tancat avui a la Universitat Autònoma de Barcelona la gira "Problemes domèstics: honoris causa 2". Prop de 400 alumnes de la Facultat de Ciències de la Informació han passat per l'Aula Magna per participar en l'emissió.

Abans de l'inici del programa de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes ha parlat amb els estudiants de periodisme i els ha demanat que preparessin preguntes per a Miqui Puig, exlíder de Los Sencillos. Durant l'entrevista, Puig ha parlat del seu últim treball, "Miope", un disc que finalment ha produït el segell Sinnamon Records i que serveix per fer una mica de balanç de 20 anys de carrera musical. A més, Puig, que també va ser jurat del concurs Factor X de Cuatro, ha parlat d'aquest tipus de programes que busquen nous talents musicals i ha advertit que "avui en dia, sortir a la televisió no garanteix res".
La segona hora de "Problemes domèstics" ha començat amb la veu de la cantant Katie Melua, que ha interpretat a l'Aula Magna un parell de temes del seu tercer i últim àlbum, "Pictures". Entre els aplaudiments dels estudiants de la UAB, l'escriptor Quim Monzó ha argumentat per què ‘Estem en perill'.
Durant l'emissió, Manel Fuentes ha parlat via telefònica amb el periodista i especialista en la Casa Reial Jaime Peñafiel sobre la Cimera Iberoamericana d'aquest cap de setmana. Per la seva banda, Carles Reixach ha donat la seva opinió sobre la derrota del Barça al camp del Getafe d'aquest dissabte.
"Problemes domèstics" ha acabat amb el test "Honoris causa". Un parell d'alumnes, escollides pels seus companys, s'han sotmès a les preguntes d'actualitat del qüestionari. Amb set encerts, L'Autònoma s'ha convertit en la universitat vencedora de la gira.
Més de 1.200 alumnes han seguit la gira "Problemes domèstics: honoris causa 2"
L'emissió del programa "Problemes domèstics" de Catalunya Ràdio a la Universitat Autònoma de Barcelona ha posat el punt final a aquest tour, la segona gira de Manel Fuentes per les universitats catalanes. Des del 8 d'octubre, més de 1.200 estudiants han seguit les emissions en directe, que s'han fet els dilluns de dotze a dues del migdia a Girona, Vila-Seca, Barcelona, Reus i Bellaterra.
Anar al contingut