Francesc Sànchez, coordinador de règim intern de CDC, està convençut que l'operació Termyca d'ahir és una operació política per erosionar el partit i el president Carles Puigdemont

Sànchez ho ha dit, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", després que ahir la Guàrdia Civil entrés a diversos ajuntament de Catalunya, d'entre els quals el de Girona, i en altres consistoris de l'Estat.

Francesc Sànchez ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que  "els contractes que es van anar a buscar a alguns ajuntaments, curiosament en el de Girona, són contractes que estaven penjats al web feia anys perquè, en tot cas, els expedients ja els tenia fins i tot l'Oficina Antifrau. És que és absurd. És que l'actuació que han fet a l'ajuntament de Girona és simple i exclusivament per intentar vincular-hi l'actual president de la Generalitat".

Segons Francesc Sànchez, una prova  que tot està orquestrat són les converses entre l'exdirector de l'Oficina Antifrau i l'actual ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz:

El dirigent de CDC ha destacat el fet que "a l'octubre del 2014 el ministre tingui aquestes converses amb el senyor De Alfonso i que, curiosament, el senyor Grinda i el senyor Bermejo, els quals em mereixen tot el respecte institucional del món i als quals he pogut tenir el plaer de conèixer, siguin els encarregats de portar aquest tema a un poble com Torredembarra".

Pel que fa a la nova Convergència que sorgirà del congrés que celebraran aquest cap de setmana, el coordinador de règim intern del partit ha assegurat que votarà una nova direcció que tingui clar que s'han d'entendre tant amb Convergència com amb la CUP.

Sànchez ha dit: "Jo votaré algú que tingui la capacitat d'interlocutar amb el món independentista d'aquest país. Perquè aquest camí que hem iniciat o el fem de la mà d'ERC, ara alguna gent de CDC se'ns enfadarà, i de la CUP, o no el farem. 

Francesc Sànchez ha recordat que a partir d'ara tots els càrrecs de direcció s'hauran d'escollir a través de primàries.

Si voleu escoltar l'entrevista sencera amb Francesc Sànchez,, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a dotze del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut