Francesc Rosaura, Premi Carles Cardó

El director del programa "Signes dels temps", Francesc Rosaura, ha estat distingit amb el Premi Carles Cardó que atorga l'entitat Persona i Democràcia. Joaquim Xicoy. Segons el jurat, el periodista ha estat mereixedor d'aquest premi, entre d'altres mèrits, "per la seva tasca de divulgació de l'acció pastoral, l'acció social i la vida de l'Església a Catalunya".

El jurat també ha considerat que, "com a director del programa de TV3 'Signes dels temps' i col·laborador d'altres publicacions, Francesc Rosaura desenvolupa un periodisme professional i, alhora, engrescador de l'activitat de les parròquies, els moviments i els grups d'Església".

 

Aquest guardó es lliurarà en un l'acte del Memorial Joaquim Xicoy que se celebrarà  dilluns, dia 14 de novembre, al Cercle Artístic del Liceu i que presidirà Xavier Trias. El Premi Carles Cardó va ser instituït per l'entitat Memòria i Democràcia Joaquim Xicoy, per reconèixer la producció periodística que hagi contribuït a la potenciació dels valors humanístics i de la qualitat democràtica. A més del Premi Carles Cardó, l'entitat Memòria i Democràcia Joaquim Xicoy anualment atorga els premis Joaquim Xicoy, que rebrà Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, per la seva dedicació política al servei general de Catalunya; i el Premi Persona i Democràcia, concedit a M. Victòria Molins, membre de la Companyia de Santa Teresa de Jesús, per la seva tasca exemplar caracteritzada pels valors humanístics i democràtics.

 

tv3.cat/signesdelstemps

facebook.com/signesdelstemps

twitter.com/signesdelstemps

Anar al contingut