Francesc Mauri, Premi Periodisme Eficiència Energètica 2017

El Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) atorga aquest guardó, que reconeix la feina dels professionals i dels mitjans de comunicació en la difusió dels projectes i iniciatives del sector de l'eficiència energètica. El lliurament del premi es va fer ahir dijous, en el marc de la V Nit de l'Eficiència, un acte presidit pel secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joan Aregio.

Francesc Mauri, meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio, ha estat guardonat amb el Premi Periodisme Eficiència Energètica 2017 que atorga el Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC), un reconeixement a la feina dels professionals i dels mitjans de comunicació que aposten per la difusió de temes centrats en l'eficiència energètica. El lliurament del premi es va fer ahir dijous, en el marc de la cinquena Nit de l'Eficiència, acte que dona el tret de sortida de la Setmana de l'Energia.

En el seu discurs, Francesc Mauri va destacar que "és inconcebible que l'any 2017 encara cremem combustibles fòssils" i, també, la necessitat de "fugir de  certes polítiques energètiques que contribueixen al canvi climàtic".

L'Auditori del CosmoCaixa va acollir aquest acte, presidit pel secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joan Aregio, i presentat pel Mag Lari. Al llarg de la nit també es van lliurar els premis als Millors Projectes d'Eficiència Energètica en les categories de Grau, Màster i Doctorat.

La Nit de l'Eficiència reuneix talent, innovació i treball en xarxa, i s'ha convertit en un referent per al sector de l'energia a Catalunya.

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut