Dimecres, a les 22.40

França i Portugal, noves parades de "Cases d'algú"

Demà, a les 22.40, TV3 estrena un nou capítol de "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorre el món per descobrir històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. Lió i Porto seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els seus nous amfitrions

Aquesta setmana Joan Maria Pou viatjarà fins a Lió a casa del Lancelot, un jove artista de 22 anys amb l'àlies "Capie". Tot i que sembla que ha viscut poc, amb aquesta edat ja s'ha començat a fer un nom entre els artistes urbans de la ciutat. En el seu estudi, on també hi viu, hi té algunes de les seves obres de grafiti i un munt de sorpreses més com ara una parella de rates. Amb el Capie, en Pou aprendrà a fer skate i descobrirà un Lió alternatiu. I encara li quedarà temps per seure a la riba del Saona a cantar rap. Però també descobrirà la família d'aquest Capie que als 14 anys va decidir anar-se'n de casa seva per acomplir els seus somnis.

I, dels ritmes del rap francès, el Pou passarà al funk de Portugal. Anirà a Porto, a casa de la Marta, una cantant que es dedica professionalment a la música des de fa 23 anys. Des que la va trobar a Barcelona, el Pou l'ha volgut sentir cantar en directe amb el seu grup i per això l'ha anat a buscar a casa seva. A Porto, la Marta el portarà pel casc antic de la ciutat, on li ensenyarà els seus racons preferits i tot allò que l'apassiona. Amb ella, el Pou també aprendrà com n'és de necessari el suport de les persones més properes per tirar endavant carreres com la seva.

"Cases d'algú" és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO/Magnolia i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

Anar al contingut