José Sacristán, a "Formentera Lady"
José Sacristán, a "Formentera Lady"
PREMIS

"Formentera Lady", premiada al Festival de Menorca

La coproducció de TV3 "Formentera Lady" obté el Premi del Públic en la tercera edició del Festival de Cinema de Menorca. El llargmetratge de Pau Durà, protagonitzat per José Sacristán, Sandro Ballesteros, Nora Navas i Jordi Sánchez narra una història tendra i intimista, que té el retorn del passat com a protagonista.

Per primera vegada s'ha atorgat el Premi del Públic en el Festival de Cinema de Menorca, que ha recaigut en "Formentera Lady". La cinta de Pau Durà és una producció de Fosca Films i Sunrise Pictures, en coproducció amb TV3.

"Formentera Lady" explica la història d'en Samuel, un músic que va arribar a l'illa els anys 70 i que de sobte es veu obligat a fer-se càrrec del seu net. La irrupció al seu món, encara hippy, d'un noi de deu anys fa que es retrobi amb decisions poc lluminoses de la seva vida en aquell paradís, emprenent un viatge que serà, alhora, crepuscular i iniciàtic. El llargmetratge, protagonitzat per José Sacristán, Sandro Ballesteros, Nora Navas i Jordi Sánchez, es va presentar en la secció oficial del Festival de Málaga d'enguany.

El títol de "Formentera Lady" és un clar homenatge a la cançó del disc "Islands" dels King Crimson ja que alguns dels seus membres van passar temporades a l'illa igual que altres músics cèlebres com Hank Wangford, Peter Sinfield, Roger Walters i Syd Barrett (Pink Floyd) ...I fins i tot alguns afirmen haver-hi vist Bob Dylan. Per això la música és un dels elements vertebradors del film.

Pau Durà (Alcoi, 1972), actor en sèries com "Plats Bruts" o "Merlí", debuta com a guionista i director amb aquesta pel·lícula després de realitzar quatre curtmetratges i la TVmovie "Tocant el mar".

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut