"Fora de sèrie" s'estrena amb una conversa entre Andreu Buenafuente i el president Carles Puigdemont

Dijous, a les 22.35, just després de "Polònia", TV3 estrena el nou programa "Fora de sèrie" i ho fa amb una conversa entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i un dels referents de la història de TV3, Andreu Buenafuente.

El periodista i humorista Andreu Buenafuente per un dia torna a TV3 i dóna el tret de sortida del programa "Fora de Sèrie", que reunirà periodistes i comunicadors, tots ells referents dels més de trenta anys d'història de TV3. Aquests "Fora de sèrie", com Buenafuente, entrevistaran un personatge –probablement també fora de sèrie– de l'àmbit de la política, l'art, la cultura, la ciència o l'esport, que ells hagin triat i amb qui els faci especial il·lusió conversar o donar a conèixer.


Andreu Buenafuente ha escollit el president Puigdemont per conversar sobre la situació que es viu en la política catalana i espanyola i enraonar d'altres temes que preocupen la societat. Durant la conversa, però, també sorgeixen aspectes personals poc coneguts.


El resultat és una conversa distesa on es parla de la independència, el govern català, el bloqueig polític espanyol, els greuges mutus i les conseqüències d'una possible independència de Catalunya. La conversa, sempre en un clima de respecte i voluntat d'entesa, també té moments de discrepància i d'acostament de postures.


El programa, d'una hora aproximada de durada, està estructurat en dues grans parts. En la primera es fa un resum del pas d'Andreu Buenafuente per TV3 i es recorden imatges d'alguns dels programes que va protagonitzar i que el van donar a conèixer. En la segona part, Buenafuente entrevista al president Puigdemont. L'entrevista no és estàtica i en un sol escenari, sinó que transcorre en diversos ambients. Així veurem a Puigdemont i Buenafuente dins el cotxe oficial, prop del mercat de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat o al mirador de Torre Baró de Barcelona, on posaran punt final a la conversa.

"Fora de sèrie", amb Andreu Buenafuente i Carles Puigdemont, dijous a les 22:35, a TV3.

 

ccma.cat/tv3/fora-de-serie/

facebook.com/ForadeserieTV3

https://twitter.com/foradeserietv3