Flors que s'obren soles, al capítol del "Dinàmiks" d'aquest dissabte

El programa "Dinàmiks" porta nous experiments al canal Super3. Demà dissabte, a les 10.45, Dani Jiménez, el presentador, ensenyarà com fer unes flors que s'obren soles, descobrirà per què als pingüins no se'ls glacen els peus quan caminen pel gel i mostrarà com treure aigua d'un got amb l'ajuda d'una canyeta, però sense xuclar.

Al "Dinàmiks" de demà dissabte, Dani Jiménez ensenyarà com fer unes flors que s'obren soles. Per fer aquest experiment, el Dani necessitarà foamy, tisores, papers de colors, cartró, quatre bols de plàstic, una safata de plàstic, cinta adhesiva i cola.

I després d'aquest experiment, "Dinàmiks" repassarà la figura de George Gabriel Stokes, un matemàtic i físic britànic de finals del segle XIX que va posar les bases de la hidrodinàmica.

A l'apartat de "La pregunta curiosa", Dani Jiménez descobrirà, amb exemples pràctics, per què als pingüins no se'ls glacen els peus quan caminen pel gel. I "El repte" plantejarà com treure aigua d'un got amb l'ajuda d'una canyeta, però sense xuclar.

super3.cat/dinamiks

Anar al contingut