Final de Lliga, a "Crackòvia"

Dilluns, a les 21.55, a "Crackòvia", Luis Enrique (Ivan Labanda) organitzarà una festa per acomiadar-se, on cantarà un "medley" amb els millors musicals que ha protagonitzat. A més, Florentino Pérez (Jordi Rios) ensenyarà tots els gags que es podrien haver emès en el programa si el Reial Madrid hagués estat eliminat de la Champions.

D'altra banda, ara que arriba el bon temps, Josep Pedrerol (Raúl Pérez) presentarà el seu "Campament Pedrerol", on el periodista i els seus companys de "Periodismo Deluxe" faran passar un estiu de becaris.

Mentrestant, Manolo Lama (Raúl Pérez) i Jesús Gallego (Alan Lillo) aconseguiran una entrada gratuïta per visitar els Laboratoris José Mari, on coneixeran l'artífex de tots els invents per a homes que anuncien a "El Bichazo".

També hi haurà "Periodismo Deluxe", amb Josep Pedrerol (Raúl Pérez), Quim Domenech (Alan Lillo) i Alfredo Duro (Ivan Labanda) i Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza) i el Mag Fèlix (Oriol Cruz) revelaran com serà la temporada vinent per al Barça.

tv3.cat/crackovia

facebook.com/crackovia

twitter.com/crackoviadetv3

youtube.com/crackovia

#CrackòviaTV3