Fes-te la festa amb Catalunya Ràdio
Fes-te la festa amb Catalunya Ràdio

"Fes-te l'estiu" demà a Catalunya Ràdio, en directe des del Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels

Durant la festa, es farà la presentació de la programació d'estiu, que comença dilluns. Els realitzadors de l'emissora compartiran la jornada radiofònica i festiva amb els oients, que participaran en activitats d'aigua i sobre rodes al recinte olímpic. Tot plegat, amenitzat amb les actuacions de Soul Machine, El Catarres, Pau de Nut, Jarks, Cor de Carxofa, i Els 9son.

El programa començarà a les deu del matí  amb la salutació d'Òscar Fernández, realitzador d'"El matí de Catalunya Ràdio" a l'estiu. A un quart d'onze,  actuació musical de La Soul Machine amb la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio  "Fes-te l'estiu". Al voltant de dos quarts d'onze hi haurà una  taula rodona amb els realitzadors Toni Arbonès, d'"Els viatgers de la Gran Anaconda"; Xavier Graset, de "Líquids"; Xavier Salvà, de "Fora de catàleg", i Àlex Gorina, de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual". 

Després d'una altra actuació de La Soul Machine, Òscar Fernández i Mònica Terribas, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio", entrevistaran Gerard Figueras, secretari general de l'Esport.  Després de les notícies de les onze també presentaran els continguts del magazín matinal de cara a l'estiu.  Més tard,   actuació d'Els Catarres, i la cuinera Ada Parellada i Pere Miquel Ferré, de la fruiteria "Cal Neguit" de la Boqueria, explicaran receptes per fer amb síndria. Mentrestant, els periodistes de Catalunya Ràdio Marta Garcia i Xavi Campos,  narraran  la cursa de piragües que es farà al Canal Olímpic de Catalunya. Hi competiran els realitzadors i periodistes de l'emissora Òscar Fernández, Dani Gómez, Domènec Subirà i Marta Prat. Més tard, hi haurà la segona actuació musical d'Els Catarres.

A partir de les dotze agafaran les regnes del programa Sílvia Cóppulo, realitzadora de "La vida", i el cap d'Esports de Catalunya Ràdio, Xavi Campos.  Presentaran l'actuació musical de Mambo Jambo i explicaran, amb Blai Marsé, realitzador d'iCat.cat, els programes del canal en línia que aquest estiu es podran escoltar per Catalunya Ràdio. A dos quarts d'una, actuació de Pau de Nut i la intervenció del realitzador de "Generació digital" Albert Murillo.

A la una, Sílvia Cóppulo, presentarà la sintonia del nou programa d'estiu "Interferències" amb Montse Virgili, que es farà de dilluns a divendres d'una a dues del migdia. Després, actuació de Jarks, amb el tema "Uptown Funk". A un quart de dues intervindran en el programa Empar Moliner, que aquest estiu farà el programa "Tast vertical", els dissabtes de nou a deu del matí, amb Xavier Morral, Alain Hernández i Biel Duran. A tres quarts de dues, segona actuació musical de Jarks i,  la jornada matinal acabarà amb la connexió amb el karaoke que hi haurà instal·lat a la festa.

La programació de la tarda, que  començarà a les quatre, estarà  presentada pels realitzadors Marc Garriga,  d'"Això és Mordor", i de "Mans", Ester Plana i Quim Rutllant, que presentaran l'actuació del grup Cor de Carxofa i de David Moreno. Després, Marc Garriga explicarà el format i els continguts del magazín de les tardes d'estiu. Tot seguit,  Xavi Rosiñol, realitzador de "La tribu de Catalunya Ràdio", comentarà amb Xavi Cazorla i Jordi Asturgó el rànquing dels 10 millors àudios de l'"APM?".

A un quart de sis, Maite Sadurní, realitzadora de "Geografia Humana", presentarà la primera actuació d'Els 9son. Cap a dos quarts de sis, el periodista esportiu de Catalunya Ràdio, Pere Escobar, que farà les "Converses olímpiques" a les nits d'estiu, i Maria de la Pau Janer, realitzadora de "Les mil i una nits", jugaran al pitch and putt.  Després de la segona actuació d'Els 9son, actuaran els Impro Acatomba  al voltant de les sis de la tarda. En acabar, Ricard Ustrell, realitzador d‘"El suplement", i Roger Escapa, que agafarà el relleu a l'estiu, faran tertúlia amb el gastrònom i realitzador del "Tapies fresques", Pere Tapias, que farà  una actuació musical.

Al voltant de dos quarts de set, el programa entrevistarà Arseni da Palma, director del Canal Olímpic de Catalunya i, després es farà un "Talent Show" amb Anna Bertran i Sergi Cervera. Per acabar hi haurà una conversa entre els realitzadors Adrià Bas,  de "Solidaris", Toni Aira, d'"Els Spin doctors", Roger Escapa i Ricard Ustrell.  El final de festa el farà el grup La Soul Machine.

 

catradio.cat  

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut