Ferran Adrià afirma que el 80 per cent dels millors cuiners joves del món han passat per El Bulli

Dos dies abans del tancament d'aquest restaurant, el seu responsable ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que està treballant en una fundació, dos llibres i una exposició itinerant.

Ferran Adrià ha afirmat, dos dies abans del tancament d'El Bulli, que la gran majoria dels millors cuiners del món de menys de 40 anys han treballat en aquest restaurant. En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio d'estiu, amb Francesc Soler, Adrià ha dit que ell i el seu equip estan preparant El Bulli Foundation, que obrirà d'aquí tres anys: "D'aquí sortirà gent que serà molt important, com ha passat fins ara. Avui en dia, el 80 per cent dels cuiners, de 30, 40 anys, dels millors del món han passat per El Bulli". El Bulli Foundation serà un centre de creativitat culinària per on passaran cuiners i futurs professionals del sector.

A més d'aquesta fundació, Ferran Adrià està treballant en altres projectes: "Estem preparant moltes coses. Al Palau Robert hi haurà una exposició al gener sobre El Bulli, que durarà sis mesos i que volem que sigui itinerant. Estem preparant un llibre que es diu El menjar de la família, que es presentarà l'octubre", i també està enllestint un altre llibre de quatre mil pàgines que parla dels últims sis anys del restaurant.

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut