Fernando Trueba, Nicolas Winding Refn i el Nova York més cinematogràfic, a "Cinema 3"

Demà, a les 11.00, arriba una nova edició del programa més cinèfil i veterà de TV3, "Cinema 3". Jaume Figueras entrevista Fernando Trueba amb motiu de l'estrena de "La reina de España", continuació de les peripècies de la "troupe" de cinema de "La niña de tus ojos" (1998), encapçalada per Penélope Cruz, Antonio Resines, Loles León, Rosa Maria Sardà i Santiago Segura, entre molts altres.

Perfil del cineasta danès Nicolas Winding Refn, amb motiu de l'estrena de "The neon demon", un conte fosc sobre el revers perillós del món de la moda. El programa va conversar amb el director al festival de Sitges.

Estrena de la premiadíssima pel·lícula palestina "Bar bahar. Entre dos mundos". Jaume Figueras parlarà amb la directora Maysaloun Hamoud, que ha visitat Barcelona.

També arriba a la cartellera "Los exámenes", el nou film del cineasta romanès Cristian Mungiu. Amb ell es va poder parlar en l'últim festival de Canes, on la pel·lícula va guanyar el premi a la millor direcció.

I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina conversaran sobre pel·lícules ambientades a la ciutat de Nova York.

Imatge adjunta: Nicolas Winding Refn, durant la gravació de "Cinema 3".

tv3.cat/cinema3

facebook.com/cinema3

twitter.com/cinema3

 

Anar al contingut