Fernando Echegaray assegura que Barcelona ja es troba entre els grans aeroports del món

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', l'exdirector del Prat i actual director de la xarxa d'aeroports d'AENA creu que la formació del comitè de rutes ha contribuït a aquest creixement.

L'exdirector de l'aeroport del Prat i actual director de la xarxa d'aeroports d'AENA, Fernando Echegaray, ha assegurat que Barcelona ja es troba entre els grans aeroports del món. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Echegaray ha afirmat que ho demostra el fet que les principals companyies aèries ja hi estan operant: "L'aeroport de Barcelona ha projectat un creixement i ha projectat també una connectivitat molt gran. Al tenir més de trenta companyies intercontinentals a Barcelona, això realment és una quantitat de vols que podem dir que Barcelona ja és un hub, Barcelona ja està dintre dels grans."
 
Fernando Echegaray creu que ha contribuït a aquest creixement la formació del comitè de rutes, una iniciativa que recomana per a l'aeroport de Barajas per aturar la caiguda de passatgers dels últims mesos, molt superior a la de Barcelona: "Tota la feina que es pugui fer amb les companyies aèries i en les infraestructures és clau perquè al final els aeroports tinguin connectivitat. Jo crec que el model que vam tenir aquí de Barcelona en el comitè de rutes, on hi ha la Cambra de Comerç, l'Ajuntament i la Generalitat, va tenir uns resultats molt positius."
 
El director de la xarxa d'aeroports d'AENA no ha volgut avançar més detalls sobre la privatització d'AENA i la seva sortida a la borsa.  
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut