Dissabte i diumenge, a les 14.20

"Fent poble" i "Les històries d'en Teo, a "Tot un món"

Cada cap de setmana, "Tot un món" s'acosta a la realitat de ciutadans immigrants que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius. A més d'endinsar-se en la vida dels protagonistes, el programa mostra la seva implicació en la societat catalana i la seva visió del món.


 

 

Capítol 880: Fent poble
Emissió: dissabte, 4 de juny, a les 14.15

Quan era petit, el Khalid Zerguini va tenir un accident medul·lar jugant amb la seva germana. Després de diverses operacions, va recuperar part de la mobilitat, però mai més ha tornat a caminar. Això no ha estat un impediment perquè hagi fet tot el que s'ha proposat. Des que és a Catalunya, ara fa 16 anys, ha jugat a bàsquet i ha fet atletisme adaptat. A Sant Celoni, on viu des de fa uns anys, ha fundat La Jaima Art, un espai sociocultural que acull diverses disciplines artístiques. A més a més, és l'impulsor dels grup Creatius Trencant Barreres i de l'aplicació per a mòbil Kaos Adaptat.

Capítol 881: Les històries d'en Teo
Emissió: diumenge, 5 de juny, a les 14.20

L'interès del Teo Jansen per crear relats va començar quan era un nen. Amb només sis anys, va escriure la seva primera obra de teatre per a l'escola, amb l'ajuda del seu pare, i, des d'aleshores, no ha deixat de treballar en nous projectes. Ara fa tres anys va deixar una feina estable com a periodista esportiu a Veneçuela per traslladar-se fins a Catalunya amb l'objectiu de continuar formant-se com a cineasta. A Barcelona treballa com a animador en un restaurant, però sense deixar mai de banda la passió per escriure guions.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 3 de juny del 2016