Experiència iCat al FIC-CAT de Roda de Berà

Els oients del canal de música i cultura poden aconseguir una invitació per a dues persones per assistir al Festival Internacional de Cinema en Català, FIC-CAT, els dies 8 i 9 de juny, amb allotjament inclòs.

Un total de 9 treballs presents en el festival són coproduccions o compten amb la participació de TV3.

iCat sorteja un cap de setmana per a dues persones al Festival Internacional de Cinema en Català, FIC-CAT, que es farà a Roda de Berà, a la comarca del Tarragonès, del 4 al 10 de juny. El premi inclou allotjament, esmorzar i invitacions per a totes les sessions des dies 8 i 9 de juny.

Aquest any, un total de 9 treballs són coproduccions o compten amb la participació de TV3, entre d'altres. Entre aquests hi ha "Cançó per a tu", d'Oriol Ferrer, que serà el telefilm encarregat d'inaugurar el certamen, i que no entra en competició. En la categoria de documentals, les coproduccions de TV3 que hi participen són "Petitet", de Carles Bosch; "Jarabe contra el càncer", d'Albert Solé; "Fràgils", de Lluís Jené, Amanda Sans i Oriol Gispert, i "Més enllà de l'objectiu: Dalí i Lacroix", d'Antonio Pérez Molero i Céline Formentin. Aquestes dos últims treballs seran dos de les estrenes del FIC-CAT en la modalitat de documentals.

Pel que fa als llargmetratges, hi competiran les produccions associades de TV3, i que esdevindran estrenes a Catalunya, "Jean-François i el sentit de la vida", de Sergi Portabella, "Formentera Lady", de Pau Durà, i "Les distàncies", d'Elena Trapé. A més, el treball de Marc Recha, "La vida lliure", que compta amb la participació de TV3, també formarà part d'aquesta modalitat.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

Anar al contingut