Experiència iCat al Festival MUD de Lleida

Els oients d'iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, poden aconseguir abonaments per al MUD, el festival de músiques disperses de Lleida. La invitació també inclou un sopar i dues nits d'hotel.

iCat proposa una experiència al MUD, el festival de neofolk que es farà a Lleida del 8 a l'11 de març. Els oients poden aconseguir abonaments per gaudir del festival el cap de setmana del 9 i el 10 de març, a més de dues nits d'hotel i un sopar.

L'edició d'enguany presenta artistes internacionals com Estas Tonne, Mark Fry & Friends, Zé Vito i Alisha Sufit, que compartiran escenari amb artistes nacionals com Maria Arnal i Marcel Bagés, Ferran Palau i Baiuca. Els concerts es podran gaudir al Cafè del Teatre de l'Escorxador i a la Seu Vella de Lleida, i els concerts íntims (entrada lliure amb aforament limitat) a la botiga cerveseria Grans Records de Lleida.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat. S'hi pot participar fins al dilluns 5 de març, a les 14.00.

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut