"Che cosa sono le nuvole", de Pier Paolo Pasolini.
"Che cosa sono le nuvole", de Pier Paolo Pasolini.

Experiència iCat al festival Filmets de Badalona

Els oients del canal de música i cultura poden aconseguir invitacions per a dues persones per assistir a dues projeccions del Badalona Film Festival, els dies 20 i 22 d'octubre, que tindran lloc al Teatre Zorrilla.

iCat ofereix la possibilitat d'obtenir invitacions dobles per assistir al Filmets 2018 - Badalona Film Festival, que acull el Teatre Zorrilla del 19 al 28 d'octubre i que enguany arriba a la 44a edició amb una commemoració del 50è aniversari del Maig del 68.

Els oients d'iCat poden escollir entre dues sessions per assistir-hi acompanyats. D'una banda, el dissabte 20 d'octubre es projectaran tres curts inèdits de ficció i sis fets amb imatges reals que retraten el moviment obrer i estudiantil que va germinar a París fa cinquanta anys. De l'altra, el dilluns 22 el protagonista serà el director italià Pier Paolo Passolini, de qui es projectaran els quatre curts que va dirigir entre 1962 i 1968, protagonitzats per actors com Orson Wells, Silvana Magnano o Totó, entre altres, i que són pràcticament desconeguts pel gran públic.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina ExperiènciesiCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

 

Anar al contingut