La ballarina Lali Ayguadé.
La ballarina Lali Ayguadé.

Experiència iCat, a l'espectacle de Lali Ayguadé i Joana Gomila

Els oients d'iCat poden aconseguir una invitació doble per a l'estrena de l'espectacle de Lali Ayguadé i Joana Gomila, "Folk souvenir", que es farà a l'Auditori de Barcelona el divendres 23 de març a les 20.00.

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, convida a veure l'estrena de l'espectacle de Lali Ayguadé i Joana Gomila, "Folk souvenir", a l'Auditori de Barcelona el dia 23 de març a les vuit del vespre. Les invitacions també inclouen la xerrada que tindrà lloc després de la funció, tot compartint una cervesa amb les artistes.

El cicle Escenes posa en diàleg a L'Auditori la música de la mallorquina Joana Gomila amb la dansa de Lali Ayguadé, una de les ballarines i coreògrafes més interessants del panorama actual. Gomila ha treballat en teatre amb directors com Andrés Lima i és fundadora de la companyia de circ Hotel locandi. Aiguadé ha ballat amb Akram Khan, Hofesh Shechter, La Veronal o el Baró d'Evel, i ha dirigit també diversos solos i coreografies.

En aquest espectacle, la cantant i una banda de músics excel·lents recuperen i visionen folklore d'arrel balear i temes pop que inclouen, des de gravacions d'àvies que interpreten antigues tonades, fins a cançons d'Antònia Font.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

iCat.cat
Facebook.com/iCat
Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut