Estrena del nou "Oh Happy Day"

A partir de demà, a les 21.50, les nits dels dissabtes es tornaran a omplir de música amb el nou "Oh Happy Day". Ple de novetats, amb nova presentadora, nou grafisme i un nou jurat que buscarà el grup que tingui el millor espectacle, la millor veu i la millor posada en escena.

El nou "Oh Happy Day" començarà demà amb el primer dels dos programes dedicats als càstings i, a partir de la tercera setmana, començarà la competició dels 12 grups seleccionats en el nou plató.

Anna Simon presentarà aquesta nova edició del concurs de grups vocals, que també renova la imatge gràfica, la sintonia, l'escenografia i la il·luminació, i afegeix un grup de ballarins professionals que acompanyaran les interpretacions vocals. En aquesta nova edició del concurs de grups vocals encara hi ha més novetats.

El jurat d'"OHD" el formaran el cantant i director de teatre musical Daniel Anglès, que repeteix, i s'hi incorporen la cantant Gisela i l'actor Peter Vives.

Aquest any hi poden participar formacions més reduïdes, des de duets fins a agrupacions de dotze cantaires. Trenta-quatre grups vocals d'arreu de Catalunya participen en el càsting. En els dos primers programes es veuran les cues, els nervis previs, l'audició, les reaccions dels seus amics i familiars i el veredicte final del jurat després de cada actuació. Si hi ha dos vots afirmatius, seran concursants. Al final del segon programa, que s'emetrà el 21 de gener, se sabrà quins seran els 12 grups que han superat la fase de càsting i protagonitzaran les gales al plató 1 de TV3.

Els grups participants al càsting són:

Kundala (Barcelona), C'Est Si Bon (Barcelona), Henna (Barcelona), Harmonix Trio (Girona), Sotavent (Barcelona), Buena Onda (Cornellà de Terri), Acústic5 (Barcelona), The Curlies (Barcelona, Igualada, Piera), 4Gami (Girona, Cassà de la Selva, Hostalric), Ugar Sisters (Caldes de Montbui, Sentmenat, Sant Quirze del Vallès), Good Vibrations (Barcelona), Set de Veu (Santa Coloma de Queralt), Nezer i Fabà (Barcelona), Gindiònis (Granollers), Animades (Barcelona), No Named (Girona, Blanes, Platja d'Aro, Palafrugell, Figueres), Loka Linda (Castelldefels, Santa Perpètua de Mogoda), Le Due Donne (Barcelona), Sebas Boys (Vic), Let's Duo (Premià de Dalt, Òrrius), Friendship Sound (Cornellà, l'Hospitalet de Llobregat), Elles (Barcelona, Olot, Reus), Dorreví (Barcelona), Obmud (Barcelona), Revolu Sonats (Terrassa), Singer Mornings (Blanes, Cassà de la Selva, Sant Feliu de Guíxols), Aftersoul (Barcelona), Soundsix (Barcelona), Decibelles (Sant Cugat del Vallès), Jukebox (Barcelona), Tres en Ratlla (Manresa), Divadams (Barcelona), Ben & Cloud (Barcelona), A Gas (Barcelona, Sitges)

 

tv3.cat/happy

facebook.com/ohhappydaytv3

twitter.com/happyTV3

instagram.com/happytv3

 

Vídeo resum del càsting

Anar al contingut