Estrena del documental "Salvatge-Alt Francolí", al 33

Demà, dijous 18 d'octubre, a les 22.45, el canal 33 estrenarà "Salvatge-Alt Francolí", una pel·lícula documental que mostra la biodiversitat que hi ha al voltant dels primers trams del riu Francolí. És una producció dirigida per Pitu Amigó, i produïda pel mateix Amigó, juntament amb Eva Rodellas, a través de la productora NaturaSingular.cat.

La biodiversitat que hi ha al voltant dels primers trams del riu Francolí es converteix en protagonista de la pel·lícula documental "Salvatge-Alt Francolí", que, a través del curs de les estacions, entrellaça diferents històries per mostrar com els grans canvis impacten en el paisatge i el comportament dels animals.

Les imatges i la banda sonora original fan submergir l'espectador en el món de la vida salvatge de l'Alt Francolí durant una hora, per descobrir la natura en l'entorn mediterrani des d'una perspectiva diferent.

"Salvatge-Alt Francolí" ha estat produïda per Pitu Amigó i per Eva Rodellas, a través de la productora NaturaSingular.cat. La música és original, i ha estat creada per Pitu Amigó i Ferran Andechaga.

 

Fitxa tècnica

Direcció: Pitu Amigó

Guió: Pitu Amigó

Productors: Pitu Amigó i Eva Rodellas

Productora: NaturaSingular.cat

Música: Pitu Amigó i Ferran Andechaga

 

tv3.cat/documentals

 

Sant Joan Despí, 17 d'octubre del 2018

Anar al contingut