Estrena de la nova app del Super3, disponible per als televisors Samsung amb sistema operatiu Tizen

Des d'avui està disponible per als televisors Samsung amb el sistema operatiu Tizen (el que porten majoritàriament incorporat els televisors d'aquesta marca des del 2015) la nova app del Super3 perquè els súpers puguin veure els seus programes i sèries preferides a la carta i des del seu televisor connectat.

L'accés a la nova app és molt senzill. Només cal verificar que el televisor Samsung tingui el sistema operatiu Tizen i que estigui connectat a internet. Un cop verificat això, cal descarregar-se l'app del Super3 des de la pàgina principal del servei o des del cercador, instal·lar-la i ja es pot començar a mirar-ne els continguts.

Un cop dins de l'aplicació, es pot accedir als millors vídeos dels programes i sèries del  canal Super3, com "La família del Super3", "MIC", "Els germans Kratt", "Prodigiosa. Les aventures de Ladybug i Gat Noir" o "El detectiu Conan", entres molts d'altres. Només cal seleccionar els programes d'entre tota l'oferta de continguts, accedir a la fitxa i triar-ne el vídeo que es vulgui. Aquests vídeos es veuran en un reproductor nou que permet, entre altres funcionalitats, configurar els subtítols, la qualitat i l'audiodescripció.

Aquesta nova app s'afegeix a l'oferta que TV3 ja té en aquest entorn.

 

tv3.cat

super3.cat

Anar al contingut