Estrena de "1.000 maneres de menjar-se un ou", diumenge a TV3

Diumenge, a les 18.50, TV3 estrenarà la pel·lícula per a televisió "1.000 maneres de menjar-se un ou", una producció de Diagonal TV i Malvarrosa Media, amb TV3 i Televisió Valenciana, que compta amb ajudes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Generalitat Valenciana. Dirigida per Rafa Montesinos i amb les interpretacions de Sílvia Bel, Cristina Plazas, Olalla Moreno i Àgata Roca, la pel·lícula gira entorn del retrobament d'unes amigues de la joventut.

El llargmetratge explica en clau d'humor les peripècies de tres amigues de joventut, ara ja en plena quarantena, que arriben a València per complir l'última voluntat d'una quarta amiga i germana gran d'una d'elles, morta un any enrere: dur les seves cendres al castell de Sagunt i després a l'Albufera.

El viatge, que sembla dirigit des del més enllà, es converteix en una doble peripècia. Una aventura còmica, en la qual les cendres, primer en una urna i després dins d'una luxosa bossa de mà, agafen tot el protagonisme, i una aventura dramàtica, la del retrobament de les amigues amb un antic amor de joventut, el seu antic entrenador de gimnàstica, que provocarà un transformació decisiva en cadascuna d'elles.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Rafa Montesinos
Guió: Carmen Fernández Villalba
Producció executiva: Albert Sagalés (Diagonal TV), Pedro Pastor (Malvarrosa Media),  José Luis Forteza i Lourdes Reyna
Producció executiva TV3: Cruz Rodríguez
Producció executiva TVV: Luis Pastor
Intèrprets: Sílvia Bel, Cristina Plazas, Olalla Moreno, Àgata Roca, Juan Gea, Sergio Caballero, Lara Sanchís, Emilio Mencheta i Cristian Akino
Direcció de fotografia: Raimon Lorda
Música original: Vincent Barrière

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut