"Estat de Gràcia" s'emet de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 a Catalunya Ràdio.
"Estat de Gràcia" s'emet de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 a Catalunya Ràdio.

"Estat de Gràcia" anuncia el primer finalista d'"El monument favorit dels catalans"

El monestir de Santa Maria de Vallbona és el primer monument amb opcions a convertir-se en la icona patrimonial del país del 2018.

La segona semifinal comença avui i la disputaran la cartoixa d'Escaladei i el monestir de Sant Pere de Rodes.

El primer monument finalista del concurs "El monument favorit dels catalans" és el monestir de Santa Maria de Vallbona. Ho han anunciat avui el programa "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, i Joan Morales, director de la revista "Descobrir".  

La segona semifinal de la competició popular la disputaran la cartoixa d'Escaladei i el monestir de Sant Pere de Rodes, entre avui i el dijous 3 de maig. Els concursants poden votar la seva opció favorita des d'avui a través del web monumentfavorit.descobrir.cat.

La fase final de la tercera edició del concurs entre els dos finalistes es disputarà del 3 al 10 de maig. La gran final es farà el mateix 10 de maig, en directe al magazín de les tardes de Catalunya Ràdio.

El gran expert en el patrimoni català

Aquest any, el concurs incorpora una novetat: trobar el gran expert en el patrimoni català. La persona que més en sap de patrimoni sortirà d'un Trivia en què apareixen preguntes sobre el conjunt patrimonial català. S'han de respondre tantes preguntes com es pugui en un temps limitat de tres minuts i el guanyador serà qui més preguntes hagi respost correctament. Aquesta persona gaudirà d'una nit exclusiva i d'un sopar de luxe a Sant Pere de Rodes.

La primera edició del concurs la va guanyar la Seu Vella de Lleida i, en la segona, el guanyador va ser el castell de Cardona, que es va imposar amb 46.970 vots al monestir de Ripoll, que en va obtenir 41.659.

"Estat de Gràcia", que dirigeix i presenta Roger de Gràcia, s'emet de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 a Catalunya Ràdio.

catradio.cat/estatdegracia
facebook.com/estatdegracia
twitter.com/estatdegracia

Anar al contingut